Ești CREATOR DE CURSURI ȘI PROGRAME ONLINE,

expert, psiholog, terapeut, coach, speaker, trainer?

Vrei să dezvolți cursuri & programe online

care poartă amprenta ta personală unică

dar se potrivesc și diversității de participanți pe care îi vei atrage?

marți 21 noiembrie 2023, ora 19:00

Online, Live / Zoom

CURSURI CU PERSONALITATE:

creează și livrează cursuri & programe online de succes evitând capcanele și maximizând caracteristicile propriului stil de personalitate

Creează și livrează în stilul tău,

dar potrivit pentru stilul celorlalți.


Suntem cu toții diferiți și această diversitate este sursa farmecului vieții, activității și interacțiunii umane. Doar că, uneori, suntem captivi în propriul nostru stil de personalitate și ne deconectăm de ceilalți, care sunt, la rândul lor, captivi în propriul lor stil de personalitate. Calea comună este mereu acolo, dar avem nevoie să ne cunoaștem pe noi și să-i cunoaștem pe ceilalți destul cât să ieșim din captivitatea propriului stil și să găsim punctul de întâlnire care ne servește pe toți.

Se spune că vedem lumea așa cum suntem. De aceea avem nevoie să știm cum suntem și să înțelegem cum sunt ceilalți, ca să găsim punctul comun de întâlnire unde se petrece magia interacțiunii umane cu sens. Mai mult decât oricine, creatorii de cursuri & programe online au nevoie să găsească punctul de intersecție cu participanții lor, pentru ca metodele & soluțiile să funcționeze și rezultatele să apară.

Ce vom învăța în acest Masterclass

De ce este important să îți cunoști și înțelegi foarte bine stilul de personalitate ca să creezi cursuri & programe online de succes în stilul tău, dar potrivite și celorlalți.

Cum se reflectă propriul stil de personalitate în deciziile legate de conținutul, metodele și sistemul de lucru cu participanții la cursurile & programele tale online

Care sunt stilurile de personalitate conform modelului DISC

Care sunt capcanele în care te poate atrage propriul stil de personalitate

Cum poți evita aceste capcane în procesul de creare și livrare al cursurilor & programelor tale online

Cum poți folosi punctele tari ale stilului tău de personalitate în procesul de creare și livrare de cursuri & programe

Dacă tu crezi că poți sau nu poți, ai dreptate.

(Henry Ford)

Hai să descoperi ce te face să crezi că nu poți și pe ce te poți baza ca să crezi că poți!

Și să înveți cum să folosești ce te face să crezi că poți

ca să depășești ceea ce te face să crezi că nu poți.

Ce vei obține la finalul acestui Masterclass

CLARITATE cu privire la caracteristicile tale de personalitate pe care te poți baza pentru a-ți crește încrederea în capacitatea proprie de a crea și livra cursuri & programe online (ce te ajută să crezi că poți)

ÎNȚELEGEREA capcanelor în care poți cădea datorită stilului propriu de personalitate și cum poți preveni și depăși acest lucru în procesul de creare și livrare a cursurilor & programelor online (ce te face să crezi că nu poți)

STRATEGII pentru a adapta conținutul și metodele folosite și a crea sisteme de sprijin în cadrul cursurilor & programelor tale online care îi ajută cu adevărat pe participanți să obțină rezultatele promise, calibrate la nevoile diferitelor stiluri de personalitate (cum folosești ce te face să crezi că poți ca să depășești ce te face să crezi că nu poți)

Acest Masterclass este pentru tine dacă

Ți se pare că tu nu ai ‘ce trebuie’ ca să poți crea și livra cursuri & programe online de succes

Simți că ai mai degrabă limitări decât atúuri pentru a crea cursuri & programe online de succes

Ai îndoieli că poți depăși propriile temeri și bariere în crearea și livrarea de cursuri & programe online

Te temi că nu vei reuși să faci față cu bine provocării de a lucra cu oameni diferiți în cursurile și programele tale

Te întrebi cum poate același curs sau program să răspundă diferitelor așteptări și nevoi ale participanților

Simți cum propriile îndoieli și temeri îți sabotează dorința de crea și livra cursuri & programe online de succes

Acest Masterclass NU este pentru tine dacă

Vrei să obții confirmarea că poți crea un curs fără să ai expertiză, experiență și calificare în domeniul cursului tău

Cauți o metodă de a scăpa de îndoială și anxietate fără ca tu să muncești cu tine la depășirea propriilor provocări

Crezi că tu știi și faci bine ceea ce faci, dar problemele sunt la piață, la clienți sau în altă parte, iar tu nu poți face nimic

Ce spun cei care au lucrat cu mine

Multă vreme am crezut că atenția mea la detalii este un defect care mă face perfecționistă și dificil de mulțumit. DISC m-a ajutat să înțeleg că atenția mea la detalii este punctul forte al stilului conștiincios care nu lasă latura mea dominantă să ia decizii pripite.

(Cristina N. - clientă coaching individual)

Întotdeauna am crezut că imi place schimbarea, și am luat decizii în viață bazându-mă pe asta; am schimbat profesia, țara… Spre mirarea mea, analiza DISC mi-a revelat contrariul, și, analizându-mi deciziile, mi-am dat seama câtă frustrare am acumulat ignorând dificultatea schimbărilor.”

(Elena H. - clientă coaching de grup)

Am finalizat evaluarea. Nu știu cine este 'domnul DISC' de știe atâtea despre mine după doar câteva întrebări. Pur și simplu mi s-a strâns stomacul…

(Gabriela S. - clientă coaching individual)

Am fost impresionată de metodele pe care Cristina le folosește și de capacitatea ei de a gestiona dialogurile dificile și de a ne aduce împreună într-un proces eficient.”

(Mariana I. - clientă coaching de grup - consilidare echipă)

Ghidul tău


Sunt Cristina Rigman, Course Creation Coach & Mentor și te aștept cu mare drag la acest masterclass! L-am creat în urma feedbackului primit de la participanții la programul de creare de cursuri CourseCraft 2.0, ediția 2023. Nu fac un secret din faptul că stilul meu de personalitate include tendința spre perfecționism. 🙈 Chiar dacă lucrez să reduc impactul negativ al perfecționismului asupra muncii mele, sunt profund recunoscătoare acestei tendințe, pentru că de aici vine preocuparea pentru calitatea cât mai bună a cursurilor și programelor pe care le creez și livrez de peste 20 de ani. Tot dinspre perfecționism vine și dorința de a îmbunătăți constant ceea ce fac analizând în profunzime feedbackul primit și identificând permanent moduri prin care să pot servi și mai bine participanții la cursurile și programele mele.

În 2020 am obținut acreditarea de Consultant în analiză comportamentală și indicatori de personalitate după metoda Maxwell DISC. De atunci am utilizat DISC în munca mea de coaching, training și consultanță lucrând individual cu peste 100 de persoane care au aflat astfel despre stilul lor de personalitate, modul cum acesta îi servește sau îi sabotează în munca și viața de zi cu zi, cum pot maximiza punctele lor forte și cum pot depăși capcanele stilului propriu de personalitate, pentru mai multă semnificație, motivație, bunăstare și performanță în viața lor profesională.

De peste 20 de ani creez și livrez cursuri și programe de dezvoltare la nivel individual și organizațional și am învățat că strategiile, metodele, sistemele sau procesele nu creează performanță și rezultate decât atunci când sunt utilizate de oamenii potriviți, în modul potrivit și cu atitudinea potrivită. De aceea cunoașterea de sine și a celorlalți este aspectul care poate face diferența între un alt curs aruncat pe piață și o experiență de învățare & transformare care pune în valoare unicitatea creatorului, servind diversitatea participanților.

Tot ce vei auzi în acest masterclass este bazat pe experiența mea directă cu oamenii și crearea de cursuri. Abia aștept să îți împărtășesc reflecțiile mele și soluțiile pe care le-am găsit la diferitele provocări pe care, uneori, ni le creăm singuri. 😊 În acest masterclass aduc împreună metoda DISC și crearea de cursuri, pentru a ajuta creatorii de cursuri & programe online să descopere și să înțeleagă modul cum propriul stil de personalitate îi poate ajuta sau sabota.

Hai și tu să înveți cum să maximizezi punctele tale forte și cum să le folosești pentru a depăși limitările și capcanele propriului stil de personalitate în activitatea de creare și livrare de cursuri & programe online.

© Copyright Cristina Rigman 2023 - All Rights Reserved